Fastigheter med hög standard i centrala lägen

Birdseye view of property in Ystad

YSTAD

Pågående nyproduktion: Aurora

Aurora, möjligheternas kvarter, beläget i hjärtat av pittoreska Ystad längs de brokiga kullerstensgatorna. Här har vi ambitionen och förutsättningarna att bygga bostäder som möter morgondagens behov. Vi är i full fas med att utveckla ett nytt bostadskoncept i Ystad för den medvetna stadsmänniskan.


Fastigheten som sträcker sig från Stora Östergatan, den så kallade gågatan, och Lilla Östergatan, är i dagens läge en fastighet som har en enorm potential till att bidra med något speciellt till Ystad som stad.


Kvarterets centrala läge gör det enkelt att gå, cykla eller åka kollektivt. Med fokus på att leva hållbart och tillgängligt bidrar livsstilen samtidigt till en bättre miljö och en bättre hälsa för de boende. I sann Ystadsanda med en pittoresk innergård och privat pool så är vår ambition att skapa Ystads Gårdshus 2.0.


Preliminär säljstart: Hösten 2022

Adress: Stora Östergatan 31 / Lilla Östergatan 36

Typ: Bostäder

Bostäder: 19st

Boa: 1500 kvm


YSTAD

Fredrik 16

Fastigheten är belägen i den gamla citykärnan och de anrika medeltida delarna av Ystad och angränsar dels till den livliga gågatan Stora Östergatan samt Lilla Östergatan. Här kan boende ta del av stadens utbud av restauranger, caféer och butiker rakt utanför dörren samt promenera längst havet runt hörnet.

Adress: Stora Östergatan 31 / Lilla Östergatan

Typ: Bostäder/Lokaler

Bostäder: 9st

Boa: 667 kvm

Lokaler: 5st

LOA: 1155 kvm

Parkering: Parkeringsplats (16st)


Förädling/exploatering: Lokalerna på innegården kommer rivas och ombildas till 19 bostäder och en levande innergård.

Malmö / Limhamn

Strutsen 25

Fastigheten är belägen på centralt läge i de pittoreska “gamla” delarna av Limhamn på en lugn återvändsgata ett par minuters promenadavstånd från havet och ett stenkast från Limhamns centrum med restauranger, matbutiker och caféer.

Adress: Västra Bernadottesgatan 30, Limhamn

Typ: Bostäder

Bostäder: 13

Boa: 727 kvm

Lokaler: 2

LOA: 460 kvm

Parkering: Underjordiskt garage (17st)


Helsingborg

Mörsaren Västra 6

Fastigheten ligger på det mest attraktiva och expansiva industriområdet Berga i Norra Helsingborg. På endast 10 minuter med bil nås Helsingborg centrum. Buss avgår ett stenkast från fastigheten till centrala Helsingborg och från Maria station som ligger inom promenadavstånd från fastigheten avgår Pågatågen.

Adress: Pistolgatan 3, Helsingborg

Typ: Industrilokal

Lager: 480 kvm

Kontor: 120 kvm